BRUIDSARRANGEMENT

Op uw trouwdag wilt u er op uw allermooist uitzien. Met ons bruidsarrangement hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw haar, huid en make-up. Samen met u creëren we de perfecte look voor de perfecte dag!

HET STRALENDE MIDDELPUNT VAN UW MOOISTE MOMENT

We starten met een advies waarin we uw wensen en ideeën over haar en make-up bespreken. Daarna maken we een proefkapsel en de make-up wordt zorgvuldig aangebracht. Dit gebeurt meestal een aantal weken voor de grote dag. Zo weten we op de dag zelf precies wat ons te doen staat. De dag zelf kan op locatie!  U geniet van de voorpret én bent alvast het stralende middelpunt. Enkele voorbeelden vind u onder het linkje’ eigen werk’.

 

*** BRONS ***                € 97,50

* proefkapsel

* bruidskapsel

*** ZILVER***              € 119,50

* Proefkapsel & make-up

* Bruidskapsel & make-up

***GOUD*** € 182,50

* Proefkapsel & make-up

* Bruidskapsel & make-up

* Knippen, kleuren & evt highlights

* wenkbrauwen epileren & evt verven

Familielid fohnen


***DIAMANT***                                                     € 239,50

* Proefkapsel & proefmake-up

* Bruidskapsel & make up

* Knippen kleuren en evt highlights

* Uitgebreide gezichtsbehandeling ( met evt wenkbrauwen/ wimpers verven)

* Familielid fohnen + make-up


Dit alles kan op locatie!*

*Bij het bruidsarrangement is het mogelijkheid om bij u thuis te komen op de dag! Er word dan €0, 30 cnt per km in rekening gebracht. (max 20 kilometer vanaf de salon) Vraag naar de mogelijkheden! Wij kunnen evt een uur eerder beginnen(8 uur) Er word dan wel een meerprijs over berekend(38 euro)

Sigrid’s Haarmode Color arrangement: voor nieuwe look!

Heeft u zin in een make-over? Met het Sigrid’s Haarmode Color arrangement krijgt u een nieuwe look!

Aan de hand van een kleurenanalyse kijken we welke kleuren het beste bij uw persoonlijkheid passen (winter, zomer, herfst, lentetype). Daarna gaan we het haar kleuren en vervolgens knippen en stylen.Daarna word de juiste make- up bij u aangebracht. Ook ontvangt u een kleurenpaspoort met daarin de kleuren die u het mooiste staan. Dit paspoort kunt u als hulpmiddeltje gebruiken bij het kiezen van de juiste kleding, make-up, haarkleuren en sieraden.

Totaal: €95,-